«Пили по сто грам», – депутат Холмецький про «головних» у райраді

28 Квітня 2018, 13:40
Микола Холмецький 2605
Микола Холмецький

Депутата Миколу Холмецького зняли з посади голови постійної комісії.

Це сталося на сесії Іваничівської районної ради 27 квітня, – пише Буг.

Обранці громади аргументували своє рішення скаргами на поведінку депутата та порушення норм етики у його висловлюваннях. Холмецький натомість натякнув, що керівники району повинні контролювати і свої вчинки. Він вважає, що зняття його з посади – амбіції голови райради.

«На щастя, я маю право і змогу говорити і називати речі своїми іменами, якщо я висловлююсь негативно чи на адресу голови районної ради, чи на адресу інших депутатів. Розумію бажання Андрія Анатолійовича, але наступним кроком моїм буде з’ясування, чому фірми, дотичні до нього, освоїли величезні кошти з місцевого бюджету», – сказав Холмецький.

«Я завжди чесно виконував свої обов’язки, ніколи нікого не боявся, депутатів не ображав, більше того, зауважень від членів земельної комісії не було, дане питання на земельній комісії не розглядалося. Словом є таке бажання: поцькувати. Насправді це додасть мені ще більшого бажання боротися…»

«Приблизно тиждень тому ми поверталися з Луцька з робочої наради і що ви думаєте? В робочий час застали Андрія Анатолійовича, Ніну Йосипівну, які пили по сто грам в робочий час на горохівській території», – сказав Микола Холмецький, додавши, що з керуючою справами та головою райради були ще посадові особи.

Після цього Бадзюнь перебив Ніну Шумську, мотивуючи тим, що немає перед ким виправдовуватися.

«Шановні депутати, я хочу сказати, що до кожного з депутатів я ставлюся однаково, мені навіть роблять вже закиди, чому я ставлюсь до таких депутатів теж однаково. То перше. Микола Миколайович, я не збираюся з’ясовувати те, де ви бачили, що ви бачили, я думаю, шо ви того не бачили, шо ви тут кажете. І Андрій Анатолійович то ну сприйме спокійно, бо він вас знає, а вот як другі голови районних рад взнають, то, я думаю, шо їм буде», – не закінчив думку Андрій Бадзюнь.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39