У районній раді вирішили, хто увійде до госпітальної ради Нововолинського округу

28 Квітня 2018, 10:21
Андрій Савицький 1256
Андрій Савицький

В Іваничах відбулося засідання районної ради.

У п’ятницю, 27 квітня на позачерговому засіданні Іваничівської районної ради було ухвалено відповідне рішення «Про делегування представника до складу Госпітальної ради Нововолинського госпітального округу». Про це інформує Іваничівська районна рада.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів Україні «Про затвердження переліку та складу госпітальних округів», територію Волині поділили на 3 госпітальні округи. Відтак, Іваничівську ЦРЛ віднесено до Нововолинського госпітального округу.

Наразі формується Госпітальна рада Нововолинського госпітального округу. У наказі Міністерства охорони здоров’я України від 20.02.2017 року №165 «Про затвердження Примірного положення про госпітальний округ» роз’яснюється, що госпітальна рада є дорадчим органом, створеним учасниками госпітального округу для визначення проблемних питань, координації дій, розробки пропозицій та рекомендацій щодо реалізації на рівні госпітального округу державної політики у сфері охорони здоров’я, а також щодо організації та фінансування медичної допомоги в госпітальному окрузі.

Для того, щоб наш район представляти професійно і компетентно, депутатський корпус своїм рішенням пропонує до складу Госпітальної ради депутата районної ради заступника головного лікаря ЦПМСД Андрія Степановича Савицького.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024