У районі для дітей планують створити інклюзивно-ресурсні центри

27 Квітня 2018, 14:39
1734

Заступник голова ОДА Світлана Мишковець побувала побувала в Іваничах.

Візит відбувся 25 квітня. Про це пише сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики РДА.

Разом із районними держслужбовцями обговорили питання створення в районі інклюзивно-ресурсних центрів.

Окрім того, заступник голови ОДА Світлана Мишковець, разом з головою РДА Лілією Кревською, заступником голови РДА Людмилою Войтович, селищним головою Федором Войтюком, в.о. начальника відділу освіти та молоді РДА Світланою Король та директором МП «Волинь» Анатолієм Вітруком оглянули вільні приміщення, які знаходяться на балансі відділу агропромислового розвитку РДА та кабінети у приміщенні Іваничівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат, які можна використати для облаштування центру.

Спільно учасники зустрічі обговорили потребу у проведенні ремонтних робіт у цих приміщеннях для приведення їх у відповідний стан для дітей з особливими потребами.

Світлана Євтихіївна зробила висновок, що більш придатними та такими, що потребують менших фінансових затрат є приміщення  спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат.

На завершення робочого візиту заступник голови ОДА Світлана Мишковець та голова РДА Лілія Кревська зустрілись з головою районної ради Андрієм Бадзюнем щодо подальших спільних дій для успішної реалізації проекту створення в районі інклюзивно-ресурсних центрів, облаштування та відкриття якого має бути не пізніше середини серпня.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024