«Колядуємо та щедруємо усі: і дорослі, і малі!»: у Павлівській громаді збирали кошти для ЗСУ

10 Січня 2024, 19:00
«Колядуємо та щедруємо усі: і дорослі, і малі!»: у Павлівській громаді збирали кошти для ЗСУ 293
«Колядуємо та щедруємо усі: і дорослі, і малі!»: у Павлівській громаді збирали кошти для ЗСУ

У селі Павлівка відбувся мистецький благодійний захід «Колядуємо та щедруємо усі: і дорослі, і малі!».

Метою акції був збір коштів на потреби батальйону розмінування 710 бригади охорони Держспецтрансслужби. Про це повідомляє кореспондентка Район.Іваничі.

Участь в заході взяли творчі аматорські колективи та солісти Павлівщини, учні і студенти місцевих навчальних закладів. Родзинкою стали виступи духового квартету, солістів та хору Львівського оперного театру імені Соломії Крушельницької.

Попередньо, в приміщені Павлівського ліцею відбулись спортивні змагання з волейболу, турніри з шашок і шахматів. 

Участь в них брали мешканці Павлівської громади, військовослужбовці батальйону розмінування 710 бригади охорони Держспецтрансслужби. Переможці та учасники були відзначені цінними призами і медалями, подякам Павлівської сільської ради.

Під відкритим небом відбувся ярмарок, на якому усі охочі могли почастувати різдвяними смаколиками – пампухами, узваром, кулішем, запашною юшкою та глінтвейном. Усі вилучені кошти також направлені на підтримку військових.

Військові представили зразки вибухонебезпечних предметів, ворожих мін, ракет, знешкоджених і вилучених саперами розмінування на деокупованих територіях країни. Інструктори розповідали глядачам про небезпеку, яку представлять дані знахідки, правила поведінки при їх виявленні.

В ході благодійної акції відбувся розіграш безпрограшної лотереї. Лотами стали продукція місцевих підприємців та підприємств, фрукти, овочі, грошові сертифікати, а також запрошення для родини у Львівські заклади культури – театр опери і балету імені Соломії Крушельницької, театри імені Марії Заньковецької та Лесі Українки, філармонію та Львівський музей історії релігії.

Наразі триває підрахунок зібраних коштів, а також грошей, що їх доброчинці перераховували у благодійний фонд «Сучасна Україна», який у свою чергу подвоїть зібрану суму. 

Всі кошти будуть направлені на придбання засобів зв’язку, транспортних засобів для підрозділів, які займаються розмінуванням на деокупованих територіях України.

Командування 710 бригади охорони Держспецтрансслужби висловлює щиру вдячність Павлівській сільській раді, благодійному фонду «Сучасна Україна», колективу Павлівського ліцею за організацію та проведення благодійної акції, підприємствам і підприємцям, які долучились до неї, усім учасникам лотереї, виконавцям і творчим колективам, зокрема, артистам Львівського театру опери і балету ім. С. Крушельницької. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024