Які питання вирішували на бюджетній комісії районної ради

27 Квітня 2018, 10:23
Засідання комісії 1065
Засідання комісії

В Іваничах відбулося засідання бюджетної комісії районної ради.

Про це 26 квітня інформує Іваничівська районна рада.

У ході підготовки до пленарного засідання 25-ї (позачергової) сесії районної ради відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, регулювання комунальної власності та розвитку підприємництва.

Головував на засіданні голова постійної комісії Ігор Тимощук. Присутніми були члени комісії: Оксана Рубан, Павло Семенюк, Віктор Дорошук, Валерій Гурський.

Також на засіданні були присутні голова районної ради Андрій Бадзюнь, заступник голови районної ради Юрій Мазурок, керуюча справами виконавчого апарату ради Ніна Шумська, голова Іваничівської РДА Лілія Кревська, заступник начальника управління фінансів РДА Алла Кравчик, в.о. начальника відділу культури Лілія Парфенюк, начальник управління соціального захисту Зінаїда Яцик, в.о. начальника відділу освіти та молоді РДА Світлана Король.

У ході комісії депутатами були опрацьовані такі питання:

  • Про затвердження порядку денного засідання 25-ї сесії районної ради сьомого скликання.
  • Про внесення змін до Районної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки.
  • Про безоплатну передачу майна центральної районної бібліотеки із спільної комунальної власності сіл та селища району, в комунальну власність Іваничівської селищної ради.
  • Про внесення змін до Районної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки.
  • Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року № 22/5 «Про районний бюджет на 2018 рік».
  •  Також обговорили питання доцільності проведення патріотичного заходу в урочищі «Прощаниця» у зв’язку з випадками захворювання на кір.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024