Іваничівська ОТГ: безробітні прибиратимуть на дорогах та кладовищах

17 Квітня 2018, 13:50
Робоча зустріч 2719
Робоча зустріч

Відбулася робоча зустріч провідного фахівця з питань зайнятості Іваничівської районної філії ВОЦЗ Ангеліни Громи з Галиною Романюк – в.о старости села  Мишів та з місцевим роботодавцем Оленою Макарук.

Про це 16 квітня інформує центр зайнятості у Facebook.

Під час зустрічі фахівчиня проінформувала про послуги служби зайнятості для безробітних та роботодавців, ознайомила з новими онлайн-технологіями та електронними сервісами центру зайнятості .

«Електронна черга реєстрації безробітних» дозволяє шукачам роботи отримувати частину послуг служби зайнятості дистанційно. Також ознайомили з такою послугою, як електронний кабінет для роботодавців, що дозволить роботодавцям співпрацювати з центром зайнятості дистанційно.

Галина Григорівна розповіла про проблеми зайнятості селян, зазначила, що на 2018 рік в громаді закладено кошти на виконання громадських робіт і в подальшому буде залучено безробітних до виконання робіт по впорядкуванню кладовищ та приведенню придорожньої інфраструктури населених пунктів у належний стан.

Олена Анатоліївна зацікавилась електронним кабінетом для роботодавців, в якому в планує зареєструватись для подальшої співпраці зі службою зайнятості.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром