Мишів: місцевим школярам розповіли як обирати майбутню професію

14 Квітня 2018, 16:21
4759

Заради кращого орієнтування молоді у світі професій, фахівець з профорієнтації Іваничівського центру зайнятості провела зустріч у школі села Мишів.

Про це повідомляється на сторінці Іваничівського центру зайнятості у Фейсбук.

Школярі дізналися багато корисної інформації: як правильно вибрати професію, як не помилитися при її виборі. Зрозуміти, наскільки безмежний світ професій. Як потрібно себе поводити аби не загубитися у ньому та досягнути успіху. У центрі зазначають, що діти надають перевагу професіям, які на теперішній час дуже потрібні. 

«Головне – правильно обрати професію! Адже, щоб стати успішним в роботі, потрібно любити те, що виконуєш, незалежно від сфери, в якій працюєш. Коли робота приносить задоволення, ми не помічаємо, скільки тратимо часу на її виконання», – йдеться у дописі.

Фахівець зазначила, що молоді, яка формує свої знання та навики, особливо важливо правильно зорієнтуватися в питанні вибору майбутньої професії. Помилковий її вибір може призвести до неможливості найти роботу за професією, незадоволеності працею, проблемами реалізації власного професійного потенціалу. Якщо в свій час правильно зорієнтуватися – це гарантія успішної самореалізації в трудовій сфері. Профорієнтаційна робота являється інформаційним засобом впливу на школярів і все за ради вдалого вибору та світлого професійного майбутнього.

 






Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024