У павлівському таборі «Барвінок» працювала обласна комісія

07 Квітня 2018, 13:52
6379

Обласна комісія перевірила позаміський табір «Барвінок».

Подія відбулася 5 квітня. Про це інформує сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики РДА.

Присутні детально проаналізували недоліки попередніх років та обговорили пропозиції щодо функціонування позаміського табору «Барвінок» в оздоровчий період 2018 року.

Голова райдержадміністрації Лілія Кревська повідомила, що на цей час усунули ряд недоліків, відповідно до приписів Іваничівського районного сектору Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Зокрема придбали достатню кількість вогнегасників, провели лабораторні роботи по замірах опору ізоляції електромережі, забезпечили пожежні щити для розміщення первинних засобів пожежогасіння на території закладу протипожежним інвентарем.

Окрім того, на сесії районної ради, 22 березня цього року, з районного бюджету виділено 45 тисяч: на обробку горищ вогнетривким розчином – 10 тисяч гривень, ремонт електромережі від їдальні до будиночків для проживання дітей – 20 тисяч, для виготовлення проекту на встановлення пожежної сигналізації – 15 тисяч. Павлівська сільська рада виділила 27 тисяч гривень.

«Для забезпечення повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році слід створити належні і безпечні умови, зокрема, обробити горища вогнетривким розчином та встановити сигналізацію у будиночках. Слід усунути недоліки, на які вказали представники відповідних служб», - зазначила голова районної державної адміністрації Лілія Кревська.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024