Луковичівська сільрада: чи відновлять автобусний маршрут

04 Квітня 2018, 13:34
1250 Джерело: https://www.volynnews.com/

Через скасування автобусного маршруту ще у жовтні минулого року жителі Луковичівської сільради не мають можливості дістатися до районного центру.

Про це у своєму запиті до директора департаменту інфраструктури Волинської ОДА під час засідання Волинської облради 4 квітня повідомила депутат Ірина Вахович, – інформують Волинські новини.

Зі слів обраниці громади, до неї звернулися жителі Луковичівської сільради з проханням посприяти у відновленні маршруту до райцентру Іваничі. З жовтня минулого року рейсовий автобус не курсує за цим маршрутом, тому що маршрут був невигідним для перевізника.

Тепер жителям сіл доводиться долати 4 кілометри до сусіднього села, щоб сісти на автобус. Для того, аби відремонтувати занедбану дорогу, селяни власними силами звозили туди щебінь, однак перевізник досі не відновив маршрут. Тож місцеві жителі просять депутатів допомогти вирішити цю проблему.

Обранці громади підтримали запит колеги.

Аби доїхати до Іваничів або Володимира-Волинського, жителі сіл Луковичі та Бужковичі змушені платити шалені гроші. 300 гривень в один бік – саме у стільки обходиться селянам поїздка в райцентр.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39