Волонтери закликають привітати доньку загиблого героя з Риковичів

03 Квітня 2018, 21:00
Настуся Грицюк 1784
Настуся Грицюк

Волонтерський рух «Меценати до солдата» пропонують привітати доньку загиблого героя.

Про це активісти повідомили на своїй сторінці у Facebook.

1 квітня Анастасії Грицюк виповнилося 4 роки. Вона народилася за кілька днів до того, як її батько, Михайло Грицюк, був мобілізований до лав Збройних Сил України.

А вже 22-го травня 2014-го року солдат ЗСУ Михайло Грицюк загинув під Волновахою, коли блокпост наших військових був атакований сепаратистами. Без батька залишилося 2 діток.

Ріст – 124 см, розмір взуття – 28.

Анастасія відвідує місцевий садочок. Дівчинка дуже любить креативити: малювати, вирізати та клеїти різні елементи з кольорового паперу, складати конструктори, ліпити з пластиліну тощо. Також дівчинка любить одягати різноманітні сукні з прикрасами.

Настуся обожнює гратися м’якими іграшками, дивитися мультфільми, а улюблений мультик – це «Цуценнячий патруль» з найкращим героєм – песиком Скаєм.

У іменинниці є домашній улюбленець – папуга Кеша, який будить її щодня, також мешкає черепашка, три котики, дві собачки, морська свинка. Дівчинка є справжньою господинею, оскільки постійно допомагає матусі по господарству: ліпить вареники, збиває крем міксером, прибирає у кімнатах тощо. Настя разом з братиком Олексієм ходить у садочок, який у цьому році піде у перший клас.

Дітки є справжніми друзями, адже готові допомогти один одному у скрутну хвилину. Найкращими спогадами дівчинки є похід у зоопарк, катання на атракціонах, стрибки на батутах та поїздка в мальовничі Карпати, які подарували їм волонтери.

Зробити сюрприз для Насті може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд. При потребі волонтери пропонують свою допомогу!  Контактні номери: 0509734484 та 0989481450.

Інформація про батька дівчини є у Книзі пам’яті, деталі за посиланням: http://memorybook.org.ua/4/grycyuk.htm

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024