Представник Литовезької ОТГ взяв участь у міжобласному тренінгу

25 Березня 2018, 10:37
1220

У Рівному відбувся міжобласний тренінг для представників Держпраці та для органів місцевого самоврядування з Волинської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької та Вінницької областей. Участь у ньому взяв представник Литовезької ОТГ.

Захід проходив за принципом інтерактивного спілкування для інспекторів праці. Олена Коновалова – заступник директора Департаменту з питань праці Державної служби України з питань праці  та Володимир Гончарук – начальник відділу експертизи умов праці Держпраці  були спікерами заходу, – ідеться на сайті Литовезької ОТГ.

Порушили численні питання, що стосувалися механізму інспекційних відвідувань та не виїзних інспектувань, повноважень; юрисдикції інспекторів органів місцевого самоврядування, адміністративних порушень  колективних договорів і т. д. Вели мову про універсальність інспекторів територіальних органів Держпраці, їх взаємодії.

На цьому заході Литовезьку громаду представляв начальник відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Кирпичов Богдан, на якого покладені обов’язки інспектора з охорони праці.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024