Депутати облради просять відремонтувати аварійні дороги на Володимирщині та Іваничівщині

14 Липня 2023, 21:10
Депутати облради просять виділити кошти на ремонт доріг у Володимирській та Павлівській громаді 364
Депутати облради просять виділити кошти на ремонт доріг у Володимирській та Павлівській громаді

На сесії Волинської обласної ради депутати Ярослав Матвійчук та Андрій Бокоч озвучили питання ремонту доріг Вощатин-Ласків-Суходоли у Володимирській та Клопочин-Білопіль-Колпитів у Павлівській громадах.

Сесія відбулась 13 липня, повідомляють на сторінці Волинської обласної ради. 

З відповідними запитами депутати Волинської обласної ради звернулися до голови ОВА Юрія Погуляйка та Служби місцевих автодоріг в області,

Зокрема, депутат Ярослав Матвійчук констатував, що 1,5 кілометри автодороги сполученням Вощатин-Ласків-Суходоли знаходяться у критичному стані. Між тим, нею курсують шкільні автобуси, мешканці дістаються до медичних закладів Володимира та Нововолинська, а також до місця роботи. 

Заплановані у 2022 році ремонтні роботи так і не були виконані. Тож, беручи до уваги численні звернення жителів сіл Вощатин, Ласків і Суходоли, а також старост Ласківського і Зарічанського старостинських округів, просить відремонтувати дорожнє полотно на вказаній ділянці. 

Про аварійний стан дороги у Павлівській громаді сполученням Клопочин-Білопіль-Колпитів, а також потребу ремонтів автошляхів до сіл Бужковичі та Орищі заявив і депутат Андрій Бокоч. Він клопочеться про негайне виділення коштів і відновлення згаданих доріг до кінця цього року.

Через зруйновану дорогу відсутнє автобусне сполучення між селами МалинівкаТрилісці, бо перевізники відмовляються надавати послуги, - повідомив депутат Юрій Харченко. Окрім того, зруйноване дорожнє покриття створює проблеми для доїзду карет швидкої допомоги і пожежно-рятувальної служби. Депутат клопочеться про включення цього відтинку шляху до переліку робіт з поточного ремонту на 2024 рік.

Усі запити колег депутати підтримали.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024