Очільник Іваничівщини назвав Нововолинську лікарню «приватною»

16 Березня 2018, 14:13
Андрій Бадзюнь 2683
Андрій Бадзюнь

Голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь виступає за те, щоб у Нововолинській ЦМЛ продовжували надавати послуги іваничівцям без задіювання коштів медсубвенції.

Про це стало відомо на сесії Іваничівської райради 15 березня, - повідомляє БУГ.

Нововолинська міська лікарня звертається до Іваничівської райради з проханням відшкодувати гроші, які місто витрачає на іногородніх пацієнтів.

Натомість Бадзюнь виступає за те, щоб у місті продовжили надавати послуги жителям Іваничівського району, не вимагаючи при цьому коштів медичної субвенції.

Він підкреслив, що кожна людина може отримувати медичні послуги, де бажає.

Голова райради вважає, що вимога відшкодування коштів за лікування іногородніх – це “свідомий напад” збоку керівників міста.

«В Нововолинську – приватна лікарня, не побоюся сказати при ЗМІ.

Вони зробили одне ліжко-місце – увага! – 400 гривень і хочуть, щоб ми з субвенції, якої не вистачає на нашу лікарню, віддали частину або ж з вільних чи перехідних лишків віддали у Нововолинськ», - обурюється Бадзюнь.

Він зауважив, що з Грядівської сільської ради 700 людей працює на підприємствах міста і ПДФО в обсязі 60 відсотків повністю надходить до Нововолинської міської ради.

«У 2008 році сюди приїжджав Сторонський і ще тоді він хотів частину коштів, сьогодні знов маємо таку проблему.

Казав викликати поліцію, щоб у Нововолинській лікарні дали письмове пояснення», – резюмував голова райради.

Депутати райради зазначили, що жителі Локачинського району також лікуються в Іваничівській лікарні, проте досі не було розпоряджень фінансувати їх лікування з боку головного лікаря Петра Ципи.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024