На Іваничівщині відсвяткували День захисту дітей

03 Червня 2023, 09:00
На Іваничівщині відсвяткували День захисту дітей 262
На Іваничівщині відсвяткували День захисту дітей

На Іваничівщині у перший день літа з нагоди дитячого свята  заклади культури та позашкільної освіти  організували для дітей селища насичену  культурно-спортивну програму.

Про це повідомляють на сайті селищної ради.

Чимало  любителів активного  велосипедного відпочинку взяли участь у велопробігу вулицями селища, який організували працівники Іваничівської дитячо-юнацької спортивної школи. Маршрут пролягав від селищної ради до залізничного вокзалу, по вулицях Валовій і Грушевського. Колону супроводжували поліцейські машини і тренери школи. На фініші всі учасники отримали заохочувальний приз - солодощі.

Продовженням стала святкова програма «Країна мрій та доброти», яку підготували для дітей працівники та юні аматори  КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту».

На центральній площі селища для малечі організували ігри, конкурси, малюнок на асфальті, працювала локація аквагриму, фотозона «Посмішки, заради яких варто жити». Кожен охочий міг підтримати акцію «Малюнок для захисника»  - намалювати малюнок чи розфарбувати патріотичну розмальовку.

Оригінальний танцювальний флешмоб виконала підготовча танцювальна група, а українські народні танці «Плескач»  і «Козачок» подарував  глядачам зразковий аматорський ансамбль танцю «Прибужаночка», вокальний колектив «Росинка» виконав пісню «Все буде добре».

«Ми щиро віримо, що у наступному році ми зможемо провести ще масштабніше свято, але вже під мирним небом України», – йдеться в дописі.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024