«Разом до перемоги»: у Поромівські громаді відбувся благодійний концерт на допомогу ЗСУ

29 Травня 2023, 15:00
«Разом до перемоги»: у Поромівські громаді відбувся благодійний концерт на допомогу ЗСУ 697
«Разом до перемоги»: у Поромівські громаді відбувся благодійний концерт на допомогу ЗСУ

У селі Млинище Поромівської громади відбувся благодійний концерт «Разом до перемоги». 

Подія відбулась 28 травня, повідомляє кореспондентка Район.Іваничі.

Захід провели біля місцевої школи, щоб зібрати кошти для потреб ЗСУ. Благодійні внески не фіксовані, тож кожен зміг надати посильну допомогу.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих у боротьбі з ворогом захисників України.

Приємну атмосферу присутнім подарував художній аматорський колектив «Зоряниця» села Петрове, також піснями порадували публіку бібліотекарка Поромівського ліцею — Наталія Бабійчук, місцева жителька Олена Татарчук, мешканки сусідніх сіл - Таїсія Рачук, Ірина Жигалюк, завклубу села ПетровеЛюдмила Дубницька та директорка Центру КДЕВС  Поромівської сільської ради – Наталія Анікієнко. До святкової програми також долучилися і дітки з віршами.

До слова також запросили відомого мешканця села – Івана Івановича Пуклю, який подякував організаторам та наголосив на важливості не тільки проведення, а й відвідування благодійних заходів у цей нелегкий для українців час.

Після концерту всі присутні мали змогу насолодитися творчістю юної, але дуже талановитої художниці села Млинище - Ірини Киричук. Її картини вразили всіх своєю різноманітністю та професіоналізмом.

Загалом, під час концерту вдалось зібрати понад 4500 гривень. Кошти передали місцевій мешканці, чоловік якої служить в 100 бригаді 55 батальйону. 

Захисникам зараз дуже необхідний квадроцикл для евакуації поранених. Станом на зараз вдалось зібрати 129 тисяч, повна сума - 180 тисяч гривень.

Банківські реквізити для допомоги:

4149 4991 54341109 – Тарасюк Катерина Сергіївна.

 

 

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024