Бігли заради перемоги: у Поромівській громаді відбувся благодійний марафон

12 Травня 2023, 17:50
У Поромівській громаді відбувся благодійний забіг ФОТО 1130
У Поромівській громаді відбувся благодійний забіг

У Поромівській громаді відбувся благодійний легкоатлетичний забіг «Рух заради перемоги». Даний захід організували в підтримку українським воїнам, які сьогодні боронять кожного з нас і міцно тримають незалежність та свободу кожного українця. 

Подія відбулась 12 травня о 10:00, повідомляє кореспондентка Район.Іваничі.

До заходу долучилися учні та керівництво Поромівського та Бужанківського ліцею, працівники сільської ради та місцеві мешканці.

Дистанція забігу – 500 метрів.

Спортсменів супроводжували працівники місцевої амбулаторії, які за потреби надали б медичну допомогу, а також поліцейський громади Гіль Володимир. На фініші чекали два шкільні автобуси, які відвезли марафонівців до приміщення сільської ради. 

Після заходу для учасників організували солодкий стіл, де кожен зміг перевести дух, насолодитися прохолодними напоями та поділитися враженнями.

Організацією займалась начальниця відділу освіти Надія Жук. Спонсорами свята виступили сільський голова Олег Савчук та його заступник Василь Власюк, депутати сільської ради – Іван Рудь та Володимир Борис, Анатолій Гуліта профспілкова організація освітян, а також місцевий магазин.

Під час заходу вдалось зібрали понад 4700 гривень благодійних внесків. Усі кошти перерахують на допомогу військовим громади.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024