Поліція знайшла «зниклих» мати та доньку з Іваничівщини

23 Лютого 2018, 17:47
2448

Іваничівські правоохоронці відшукали матір з донькою, які нібито зникли з села Риковичі Іваничівського району.

Про це повідомляють у Іваничівському відділенні поліції, - пише «БУГ».

Із заявою про зникнення дружини та доньки до правоохоронців звернувся житель села Риковичі Іваничівського району. Заявник повідомив, що 14-го січня його дружина поїхала на пошуки старшої дочки 2001-го року народження і вони обоє не повернулись та не виходять на зв‘язок.

Марія з двома дітьми у селі Риковичі проживають 4-й рік, хоча прописані в Старовижівському районі. Ідучи з дому, молодшу дочку, що навчається в 2-му класі, вона залишила під опікою вітчима.

Старша донька, неповнолітня Тамара, не раз втікала з дому, пояснюючи свою поведінку тим, що вітчим піднімає на неї руку. Коли зникла знову, її мати сказала, що їде на пошуки. В Риковичі вони обоє не повернулись.

Чоловік написав заяву в поліцію аж через два тижні після їх зникнення. Він розповів правоохоронцям, що у останній телефонній розмові дружина стверджувала, що повертається додому і вже доїздить до Павлівки, потім телефон весь час був вимкнений.

Розшуком зниклих зайнялись працівники ювенальної поліції. Правоохоронці встановили, що перед зникненням Марія Х. не забирала з дому необхідні документи. Також стало відомо, що її донька Тамара може перебувати у селищі Благодатне.

«Як з’ясувалося, в Благодатному проживає на вісім років старший хлопець неповнолітньої, який мешкає в будинку зі своїм братом. При спілкуванні з працівниками поліції він повідомив, що не бачив зниклої. Натомість знайома дівчина Тамари розповіла, що зустрічала її з двома чоловіками», - поінформувала старший інспектор сектору ювенальної превенції Іваничівського відділення поліції Анастасія Гушинець.

«Поліцейські встановили, що і мати, і донька знаходяться в Благодатному. Також у поліцію поступило два дзвінка про те, що Тамару Х. помітили у селищі. На місце виїхала група швидкого реагування і, виявивши зниклих у будинку 24-річного жителя, якого опитували раніше, доставила їх до Іваничівського відділення поліції», - додала інспектор.

«Із даних обставин стало відомо, що мати і донька, перебуваючи в Благодатному, знали, що їх розшукує поліція і переховувалися. Жінка пояснила, що не збирається повертатися у Риковичі, а також повідомила, що хоче забрати документи зі школи, де її донька навчається в 11 класі», – резюмувала Анастасія Гушинець.

Як повідомили правоохоронці, вони не вперше навідуються у цю сім’ю. Поліцейські склали протокол про невиконання Марією Х. батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024