Іваничі: жителів запрошують протестувати інструменти «Дніпро-М»

23 Лютого 2018, 16:05
2287

В Іваничах відбудеться промо-захід торгової марки «Дніпро-М».

Приходьте у суботу, 24 лютого та отримуйте можливість протестувати особисто інструменти марки «Дніпро-М». Тепер Ви можете перевірити якість до покупки: попиляти бензопилою, поварити інвертором, розрізати метал болгаркою чи зробити отвори ударним дрилем Дніпро-М.

Даний захід особливо корисний для тих, хто ніяк не вибере чи не наважиться придбати інструмент. Саме в суботу є шанс зробити вибір у справжніх робочих умовах. А ще, кожному покупцю подарують чашку.

ТМ «Дніпро-М» на українському ринку вже більше семи років. За цей час продукцію бренда обрало понад 2 мільйони українців. В цьому році торгова марка активно проводить промо по всій країні для того, щоб познайомити українців з якістю власної продукції.

Шуруповерти, електродрилі та перфоратори від Дніпро-М
Шуруповерти, електродрилі та перфоратори від Дніпро-М


«Дніпро-М» спеціалізується на виготовленні інструментів для ремонту та будівництва, а саме:

  • садово-паркової техніки;
  • зварювального обладнання;
  • ручного електроінструменту;
  • ручного інструменту;
  • засобів захисту та витратних матеріалів.

Гордістю торгової марки є сервіси та центри обслуговування. Унікальні послуги, такі як заміна інструменту на час ремонту, швидкий ремонт та швидка доставка, роблять продукцію «Дніпро-М» дійсно вигідним придбанням.

Приходьте 24 лютого у магазин «Єврохата» на вулиці 8 Березня, 4, протестуйте інструмент, отримайте кваліфіковану консультацію та просто відпочиньте.

Адреси проведення промо в інших містах дивіться тут.

16/04/2024 Вівторок
16.04.2024