Поромівська ОТГ: вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні

21 Лютого 2018, 17:00
3425

У Поромівській громаді вшанували річницю Революції Гідності.

Про це повідомили на сайті Поромівської ОТГ.

До річниці пам’яті Революції Гідності в школах та будинках культури сіл Бужанка, Поромів, Бортнів, Лежниця, а також школах у селах Верхів та Млинище проводиться тиждень вшанування Героїв Небесної сотні.

Для дітей 1-4 класів організували години спілкування «Не діліть Україну», для здобувачів освіти 5-9 класів – виховні години «З добром в серцях живімо, люди», «Герої Небесної Сотні в наших серцях», а для старшокласників – уроки мужності «Солоний Хрещатик».

Протягом тижня у шкільних та сільських бібліотеках діє тематична виставка літератури «Небесна сотня в пам’яті навіки», а в фойє закладів освіти – дитячих малюнків «Герої не вмирають». Школярі переглянули фільм «Історія героя» – про волинянина Сергія Байдовського, та відеоролик «Небесна Сотня поіменно».

18 лютого у клубі села Лежниця провели годину пам’яті «Небесна Сотня в вирій полетіла …». У закладі загальної середньої освіти села Поромів учні 7-11 класів писали творчі роботи «У нашій пам’яті вони назавжди залишились».

А 20 лютого у школах сіл Бужанка та Поромів провели зустріч учнів старших класів з Петром Нагайовським, учасником Майдану, командиром роти 14-ї бригади («Нічні тіні») на Сході України.

Діти мали змогу поспілкуватися з учасником Майдану, ветераном АТО, Поромівським сільським головою Євгенієм Недищуком, героями, які захищали Україну на Сході та Ігорем П'ятохою, помічником народного депутата України Ігоря Гузя. Протягом тижня в усіх заходах до четвертої річниці Майдану брали участь 17 учасників АТО.

Вшанування пам'яті героїв Небесної сотні
Вшанування пам'яті героїв Небесної сотні


Вшанування пам'яті героїв Небесної сотні
Вшанування пам'яті героїв Небесної сотні




Школярі уважно слухають атовця
Школярі уважно слухають атовця


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024