Поромів: з школярами говорили про свідомий вибір професійного майбутнього

20 Лютого 2018, 16:19
2749

Під час зустрічі з поромівськими школярами говорили про свідомий вибір професійного майбутнього.

На зустріч до учнів 8-ого класу школи села Поромів завітала фахівець з профорієнтації Іваничівськоої районної філії Волинського обласного центру зайнятості аби допомогти школярам розширити уявлення про світ професій. І все це задля правильного та свідомого вибору школярами свого професійного майбутнього. Захід проводився в рамках профорієнтаційного квесту «Чи знаєте ви що?», - розповідає Алла Мадяр, фахівець з профорієнтації Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Учнівська молодь ознайомилася з типами професій аби їм легше було орієнтуватися в професійних горизонтах, в залежності від предмета праці. Кожен з них мав унікальну можливість пройти тестування та зрозуміти до якого типу можна віднести свої професійні вподобання.

Учні із захопленням слухали, спілкувались про потрібність професій, виконували рольові ігри, з’ясовуючи яка професія підходить кожному з них. Активно застосовуючи формулу вибору при професійному самовизначенні. 

Профорієнтатор чітко роз’яснила про правильність вибору його відповідальність та вагомий внесок у розвиток країни в якій ми живемо. Зазначивши про цьому,що професій в світі десятки тисяч, але це не означає, що потрібно перебрати всі, щоб знайти одну-єдину. 

А також в процесі проведення заходу Школярі ознайомитися з анімаційними відеороликами,які обов’язково допоможуть знайти відповідь на запитання «Ким Бути в майбутньому!».

На завершення профорієнтатор наголосила: «Пам’ятайте, Ви найкращі і в кожного з вас свій особливий потенціал,який потрібно розвивати,в тому суть вашої індивідуальності,яка обов’язково приведе до правильного професійного рішення!!!»






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39