Поліцейський з Нововолинська, який спинив п‘яного прокурора, подав апеляційну скаргу на рішення суду

09 Лютого 2023, 20:30
Поліцейський з Нововолинська, який спинив п‘яного прокурора, подав апеляційну скаргу на рішення суду 1334
Поліцейський з Нововолинська, який спинив п‘яного прокурора, подав апеляційну скаргу на рішення суду

Поліцейський з Нововолинська Віктор Циплаков, який спинив п'яного прокурора, подав апеляційну скаргу на рішення суду. Йдеться про два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік. 

Народний депутат Ігор Гузь зазначив, що у цій справі важливим є суспільний розголос. 

Нагадаємо, що 11 вересня 2020 року під час патрулювання поліцейські Віктор Циплаков та Богдан Найдюк отримали повідомлення про те, що водій Opel керує автомобілем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські зупинили автомобіль. Як виявилося, за кермом перебував прокурор Володимир-Волинської прокуратури Микола Троцюк.

«Попередній допис про Віктора на моїй сторінці зібрав два мільйони переглядів. Українці співпереживають та підтримують поліцейського, який опинився в несправедливій ситуації, виконуючи свою роботу. Люди вболівають за правоохоронця, який для них став взірцем. Зараз також прошу вас про підтримку і розголос. Потрібно захистити честь Віктора, в тому числі і в суді», – пише нардеп.

Всіх, хто хоче висловити підтримку просять з'явитися 22 лютого о 8:00 ранку до Апеляційного суду Волинської області у Луцьку, де буде розгляд справи.

«Є знахабнілий експрокурор, який має зв'язки і хоче покарати поліцейського, який виконував свій обов'язок. Потрібно спільними силами досягнути справедливості, адже це не видуманий термін, а правило, яке має бути у вільній Україні», — додає Ігор Гузь.

Апеляційний суд відбудеться у Луцьку за адресою: вул. Червоного Хреста, 10. Усі небайдужі матимуть змогу приїхати та підтримати поліцейського. 

Читайте також: Намагався затримати п‘яного прокурора: засудили поліцейського з Нововолинська, який зайшов у приватний двір

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024