Як комунікувати з владою: члени молодіжної ради Нововолинська взяли участь у тренінгу

25 Січня 2023, 21:00
Як комунікувати з владою: члени молодіжної ради Нововолинська взяли участь у тренінгу 401
Як комунікувати з владою: члени молодіжної ради Нововолинська взяли участь у тренінгу

У Нововолинську відбувся тренінг для оновленого складу молодіжної ради та молоді громади на тему: «Молодіжна рада. Як молоді комунікувати з владою». 

Подія відбулась 21-22 січня, повідомляють у фейсбуці міської ради.

Під час заходу  присутні дізналися як приймати рішення в громаді, правильно аналізувати місцевий бюджет, вираховувати проблеми своєї території, як здійснювати планування роботи та розвиток молодіжної ради, щоб рішення були дієвими та корисними для оточення. 

 З учасниками тренінгу працювали - голова молодіжної ради при Волинській ОДА, керівник громадської організації «Молодіжна платформа» – Дем’ян Петрик та секретар молодіжної ради при Волинській ОДА, голова молодіжної ради Ківерцівської ОТГ – Анастасія Дем’янчук

Учасники тренінгу отримали нові знання, підвищили свої навички та поділились ідеями, які будуть реалізовувати на території Нововолинської громади.

Захід відбувся в межах проєкту «Програма розвитку молоді Нововолинської громади», що реалізовується Молодіжним центром «Нові крила» та за підтримки Нововолинської міської ради, Волинського Інституту Права та National Endowment for Democracy.

Читайте також: У Нововолинську громадська рада провела перше в засідання в цьому році

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024