Іваничі: обговорили хід реалізації проекту «Я маю право!»

10 Лютого 2018, 17:27
1661

В територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся круглий стіл за участі начальника Іваничівського бюро правової допомоги Надії Адамович, начальника Іваничівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Волинської області Антоніни Чміль, головного державного виконавця Іваничівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Волинській області Ольги Цьох, керівництва та працівників територіального центру.

Говорили під час зустрічі про хід  реалізації проекту міністерства юстиції України «Я маю право!», - йдеться на сайті райдержадміністрації.

Начальник бюро правової допомоги Надія Адамович наголосила про необхідність сприяння доступу громадян до безоплатної правової допомоги та реалізації права на правову допомогу жителями громад особливо таким, що відносяться до вразливих категорій.

Начальник відділу ДРАЦС Антоніна Чміль розповіла про новації міністерства юстиції України, про електронний сервіс з проставляння апостилю та функціонуванням веб-порталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану». Головний державний виконавець Ольга Цьох акцентувала увагу присутніх на посиленні захисту права дитини, на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів.

Директор Оксана Приступа сказала, що працівники територіального центру долучатимуться до роз’яснювальної роботи серед осіб які перебувають на обліку в терцентрі та перебувають у відділенні стаціонарного догляду с. Старий Порицьк шляхом поширення консультаційних матеріалів в рамках проекту «Я маю право!».

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024