Павлівська ОТГ: правоохоронці та соцпрацівники шукали школярку-прогульницю

08 Лютого 2018, 17:34
1676

Представники соціальних служб Павлівської ОТГ перевірили і з’ясували місце перебування неповнолітньої дитини, учениці 11 класу, яка не відвідує протягом тривалого часу навчальний заклад.

Про це йдеться на сайті громади.

З метою профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності,  перевірки інформації про неналежне виконання батьківських обов’язків, запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей в зимовий період, у вівторок провідний спеціаліст гуманітарного відділу Павлівської ОТГ Валентин Радзівіло, дільничий інспектор Іваничівського ВП Горохівського ВП ГУНП України у Волинській області Ірина Остратюк, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Жанна Гринюк, здійснили рейд-виїзд на територію Павлівської об’єднаної територіальної громади.

В ході рейду було обстежено умови проживання дітей у 4-х сім’ях, які потрапили у складні життєві обставини, батькам роз’яснено їхні права та обов’язки щодо виховання дітей, забезпечення належних умов для їхнього проживання, навчання, фізичного, морального розвитку та попереджено про адміністративну, кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Представники відповідних служб також вивчили умови проживання трьох дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім’ї опікуна. Порушення законних прав та інтересів статусних дітей не виявлено. Учасники рейду також з’ясували місце перебування неповнолітньої дитини, учениці 11 класу, яка не відвідує протягом тривалого часу навчальний заклад, пропускає уроки без поважних причин, про що зроблено повідомлення на 102. 







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024