Іваничівщина: в районі контролюватимуть якість харчування дітей у школах

08 Лютого 2018, 10:14
1467

Питання забезпечення якісного харчування дітей у навчальних закладах району обговорили днями під час зустрічі заступника голови Іваничівської райдержадміністрації Людмили Войтович з виконуючою обов’язки начальника відділу освіти і молоді РДА Світланою Король та відповідальними за дану ланку роботи фахівцями.

Людмила Миколаївна ознайомилась з перспективним меню для дітей пільгових категорій закладів середньої освіти району з 01.01.2018 року і зазначила, що, враховуючи невисоку вартість харчування на одного учня, меню досить збалансоване та різноманітне, - йдеться на сайті РДА.

Окрім того заступник голови райдержадміністрації поцікавилась, чи не було нарікань з боку керівників шкіл, працівників їдалень, дітей та батьків на якість продуктів, які надають постачальники, що визнані переможцями через електронну систему закупівель «Prozorro».

Виконуюча обов’язки начальника відділу освіти зазначила, що персональна відповідальність за організацію харчування у школі покладена на директора, тому і перевірка якості продуктів, що отримує навчальний заклад також у його компетенції. На даний час зауважень з боку керівників освітніх установ не надходило.

На завершення зустрічі Людмила Войтович наголосила на необхідності і надалі тримати на особливому контролі дане питання і у випадку погіршення якості продуктів чи порушення термінів постачання, ставити питання про розірвання договорів з недобросовісними підприємствами.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром