Мешканців Іваничівщини попередили про відповідальність за неналежне виховання дітей

08 Лютого 2018, 10:00
3030

У рамках проекту «Школа безпеки та порядку» у Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся захід для шукачів роботи.

До участі в заході, який відбувся 7 лютого, було запрошено інспектора СРПП №4 Іваничівської ВП Горохівського ВП ГУНП у Волинській області старшого лейтенанта поліції Іванну Атлас, - розповідає Алла Мадяр, провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Іваничівської районної філії ВОЦЗ.

Присутні ознайомилися з провідними функціональними завданням підрозділів поліції, яка безпосередньо спрямована на забезпечення охорони громадського порядку та контроль важливих аспектів, пов’язаних з забезпеченням безпеки громадян. 

Іванна Богданівна зауважила,що робота працівників поліції передбачає найтісніший зв'язок з населенням, реагування на заяви та повідомлення громадян, здійснення консультативної юридичної допомоги людям, організацію діяльності добровільних громадських формувань для забезпечення правопорядку у населених пунктах району. Також,корисною стала інформація для учасників про відповідальність за неналежне виховання дітей заради попередження зростання неповнолітньої злочинності. 

Учасники заходу мали можливість отримати відповіді на запитання аби почувати себе безпечно та самому бути законослухняними громадянами країни.





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024