«З добром у серці»: нововолинські волонтери зустрілися із вихованцями місцевого ліцею

01 Грудня 2022, 20:30
«З добром у серці»: нововолинські волонтери зустрілися із вихованцями місцевого ліцею ФОТО 1015
«З добром у серці»: нововолинські волонтери зустрілися із вихованцями місцевого ліцею

З нагоди Міжнародного дня волонтерів, який відзначають 5 грудня, у Нововолинському ліцеї №3 відбувся захід «З добром у серці». Мешканці громади, для яких волонтерство стало частиною життя та щоденною роботою, завітали до ліцеїстів.

Про це повідомляють у фейсбуці міської ради.

Олександр Фісаюк, Петро Поліщук, Олександр Вербицький, Оксана та Олександр Куценки, Світлана та Олег Онуфрієнки поспілкувалися зі школярами про виклики та труднощі у своїй діяльності, про радість зустрічей із Захисниками біля лінії фронту, про координацію роботи та організацію поїздок на Схід та Південь, про згуртованість мешканців Нововолинської громади, у допомозі армії та внутрішньо переміщеним особам. 

Очільниця гуманітарного штабу Нововолинськ HELP Катерина Варвус розповіла дітям про співпрацю із міжнародними організаціями та партнерами нашої громади за кордоном. Багато міжнародних донорів стали на допомогу Україні та місту в час війни.

Вихованці ліцею №3 також активно долучаються до благодійної роботи. Разом з вчителями та персоналом плетуть маскувальні сітки, готують енергетичні батончики, виготовляють патріотичні постери, стрічки, малюють малюнки, із побажаннями для Захисників. Це – далеко не цілий перелік ініціатив, які втілюють ентузіасти задля наближення Перемоги.

Під час зустрічі з волонтерами школярі показали свою роботу та при нагоді сформували пакунки, які вже невдовзі поїдуть до бійців на передову.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024