Гряди та Кропивщина: перевірили, як працює соціальний робітник

04 Лютого 2018, 14:28
2130

На Іваничівщині перевіряють, як зі своїми обов'язками справляються соціальні працівники.

Так, у минулу п'ятницю, працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а саме: директором Оксаною Приступою, завідувачем відділення соціальної допомоги вдома Іриною Кислою, фахівцем із соціальної допомоги вдома Людмилою Римшею, здійснено перевірку якості надання соціальних послуг у селах Гряди та Кропивщина соціального робітника Кистенюк Тетяни Миколаївни, - повідомляє територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Соціальний робітник обслуговує 9 одиноких непрацездатних громадян, з них: 2 учасники війни, 6 осіб мають статус - дітей війни, два інваліди загального захворювання, всі пенсіонери обслуговуються на безоплатній основі. Соціальний робітник відвідує своїх підопічних згідно графіка відвідувань та індивідуального плану і надає соціальні послуги у повному обсязі. Серед підопічних 7 пенсіонерів з ІІІ групою рухової активності Кистенюк Т. М. відвідує 2 рази на тиждень, а 2 - з ІV групою рухової активності- 3 рази на тиждень.

Соціальний робітник виконує великий обсяг робіт: купує хліб, продукти харчування, медикаменти, промислові товари, допомагає в обробітку городу (IV гр.рух.акт.), прибирає житлові приміщення, оплачує комунальні послуги. Усім, кому потрібно, оформила субсидію на тверде паливо та скраплений газ. Також вона виконує інші особисті доручення одиноких непрацездатних громадян.

Під час візиту проведена робоча зустріч з секретарем сільської ради Іриною Наріжною, яка від імені голови подякувала за співпрацю та позитивно оцінила роботу соціального робітника.

Всі одинокі та самотньо проживаючі пенсіонери під час здійсненої перевірки роботою соціального робітника задоволені. Договори на обслуговування та індивідуальні плани підопічних пролонговані. Скарг та претензій не виявлено.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024