В Іваничах провели баскетбольний турнір пам’яті Героя Юрія Лелюкова

25 Листопада 2022, 18:42
Баскетбольний турнір пам’яті Героя Юрія Лелюкова 493
Баскетбольний турнір пам’яті Героя Юрія Лелюкова

У спортивному залі комунального закладу «Іваничівський ліцей №1» відбувся турнір з баскетболу серед юнаків на кубок Юрія Лелюкова, в якому взяли участь юні спортсмени із Іваничівського ліцею №1, Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова та Мишівського ліцею. 

Подію провели 25 листопада. Про це йдеться на сайті селищної громади.

Турнір традиційно проходить в кінці листопада і присвячується пам’яті подвигу вчителя Іваничівської середньої школи №2 Юрія Лелюкова, який ціною свого власного  життя врятував  26 учнів школи.

Цього року турнір проходить в умовах повномасштабної війни. Кожен день на полі бою гинуть українські Герої і ціною свого життя дають нам можливість жити і працювати в мирних умовах.

Перед початком змагань учні Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова розповіли про подвиг вчителя, чиє ім’я сьогодні носить їхня школа.

Учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять Юрія Лелюкова та героїв новітньої історії України.

Із вітальним словом до юних баскетболістів звернулася заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, яка привітала учасників турніру та побажала усім гарної гри та перемоги і передала м’яч для першого удару внуку Юрія Лелюкова – Олександру Котюку, учню 11 класу Іваничівського ліцею №1.

За результатами змагань переможцем визнано команду Іваничівського ліцею №1, яка отримала кубок турніру Юрія Лелюкова, друге місце у команди Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова, а третє – Мишівського ліцею. Усі команди нагороджені грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради.

 

 

 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024