Іваничівщина: невідомі серед ночі обкрадають будинки в селах

03 Лютого 2018, 13:20
1218

Мешканці Іваничівського району скаржаться, що почастішали випадки, коли невідомі серед ночі обкрадають помешкання, здебільшого одиноких жінок та будинки, де тимчасово ніхто не проживає.

Йдеться зокрема про село Луковичі, де минулого тижня зафіксували ряд крадіжок і спроб проникнення до помешкань. Про це ідеться в дописі Юлії Ховайло у Фейсбук.

«Увага всім!!! Як стало відомо з достовірних джерел, на території Іваничівського району, а саме у селі Луковичі, минулого тижня зафіксували ряд нічних крадіжок і спроб проникнення у помешкання жителів, здебільшого одиноких жінок та будинків, де тимчасово ніхто не проживає. 
Зловмисники з’являються серед ночі на автомобілі і, очевидно, по чіткій «наводці» людей, які добре володіють інформацією, проникають у приміщення. З того, що відомо, були випадки крадіжок масивних металевих предметів, акумуляторів тощо. 
Це можуть бути особи з неабияким попереднім злочинним досвідом. Люди стривожені і обурені зухвалістю нічних «гастролерів» та їх цинічною нахабністю. 
Інформація про крадіжки уже подана працівникам поліції. Жителі сподіваються, що такі порушення закону не залишаться непокараними. 
Будьте пильними та упередженими! Вмійте правильно повестись у випадку виявлення злочину, а ще краще - попередити його. Уважно слідкуйте за незнайомими людьми та транспортом у ваших населених пунктах.
Передавайте цю інформацію якомога більшій кількості людей. Неприпустимо, щоб жителі страждали від злодіїв, які шукають легкої наживи», - йдеться у дописі.

Читайте також: Іваничівець, на якого відкрито не одне кримінальне провадження, далі порушує закон.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024