В Іваничівській громаді вчителів привітали з професійним святом

01 Жовтня 2022, 19:00
В Іваничівській громаді вчителів привітали з професійним святом 741
В Іваничівській громаді вчителів привітали з професійним святом

В переддень Дня працівників освіти, який щороку відзначають в  Україні в першу неділю жовтня, в приміщенні актового залу Іваничівського  ліцею  №1 пройшла   святкова зустріч  працівників закладів освіти Іваничівської селищної ради.

Подія відбулась 29 вересня, повідомляють на сайті громади.

Освітяни та гості хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв України, які відділи своє життя за волю і незалежність рідної землі. Подякували вчителям, які пішли на війну добровольцями  і на передовій боронять наш край: Лойку Сергію Івановичу та Чипинюку Роману Вікторовичу.

Роман Вікторович знаходиться у відпустці за станом здоров’я і був присутній у залі – йому подарували квіти та щирі оплески колег. 

Зі словами привітань до освітян звернулася селищний голова Лідія  Томашевська, яка відзначила, що селищна рада одним із пріоритетних завдань своєї діяльності вбачає турботу про розвиток освіти у громаді, забезпечення належних умов для всіх учасників освітнього процесу – педагогічних працівників, школярів та вихованців.

Лідія Михайлівна висловила  інтелектуальній еліті громади глибоку вдячність за їх невтомну щоденну працю, побажала мирного неба над рідною Україною, повернення з перемогою вчителів, які захищають рідну землю, міцного здоров'я. І зазначила, що кожен із нас на своєму робочому  місці чесною, самовідданою працею наближає перемогу. 

Заступниця селищного голови з гуманітарних питань  Оксана Рубан привітала працівників усіх закладів освіти: вчителів, вихователів, тренерів, кухарів, водіїв, бібліотекарів  – усіх хто забезпечує освітній процес, хто дбає про комфортні умови для навчання та виховання найменших жителів громади.

Лідія Томашевська та Оксана Рубан  вручили  нагороди  освітянам громади: 

  •   Подяку Міністерства освіти і науки України – Лойку Сергію Івановичу – вчителю математики комунального закладу загальної середньої освіти «Іваничівський ліцей №1 Іваничівської селищної ради»;
  • Почесну  грамоту   Управління освіти і науки облдержадміністрації Жиготі Валентині Євгенівні – вчителю української мови та літератури комунального закладу загальної середньої освіти «Мишівський ліцей Іваничівської селищної ради»;

З вітальним словом до педагогів звернулася начальник  відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради Алла Наумук. Вона побажала педагогічним працівникам невпинного руху вперед, невичерпної творчої енергії, успішного здійснення всіх планів і задумів, креативності, щирої поваги від людей, а головне  скорої перемоги Нашої  Неньки України  у страшній війні, повернення живими та здоровими наших колег – вчителів з перемогою до рідних осель  та нагородила працівників галузі освіти.

З професійним святом  привітала присутніх голова первинної профспілкової організації працівників освіти і науки Іваничівської селищної ради Ніна Лях та вручила грамоти і грошову винагороду освітянам – членам профспілки.

 Учні Іваничівського ліцею №1 привітали присутніх  зі святом теплими словами та мелодіями пісень про вчителя.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024