Звільнений з полону: опублікували відео зустрічі нововолинського Героя з дружиною

26 Вересня 2022, 20:00
Звільнений з полону: опублікували відео зустрічі нововолинського Героя з дружиною 1175
Звільнений з полону: опублікували відео зустрічі нововолинського Героя з дружиною

Минулий тиждень дуже потішив усіх українців звільненням 215 героїв України з полону. Одним із них був нововолинський захисник Азовсталі та МаріуполяОлександр Кравцов, якого дивом вдалося включити в списки на обмін та повернути на рідні землі.

Відео як зустрічає з полону дружина, облетіло весь медіапростір, повідомляє Нововолинськ інфо на своїй фейсбук-сторінці.

Олександрові 36 років. Закінчив 12 (тепер 6) школу та Нововолинський електромеханічний коледж (в минулому – технікум). Після технікуму пішов в армію і підписав контракт. 

У 2014 пішов воювати на Донбас, був важко поранений під Донецьким аеропортом і ЗСУ звільнили його по інвалідності. 

Проте, він не міг бути вдома і пішов у добровольці. Увесь час з 2014 на війні. За цей період створив власну групу висококваліфікованих бійців, яку очолив. За його ж позивним названа «Ведмеді». Переважно дислокувалися у Широкіно, Маріуполі. Разом з полком Азов захищав Азовсталь, де і потрапив у полон. 

Над Олександром і його побратимами відбувались суди в ДНР, де йому пророкували смертну кару. Чудом його обміняли у рамках великого обміну полоненими минулого тижня. Зараз чоловік знаходиться в госпіталі й дуже переймається, що його бійці досі в полоні.

Зворушливим відео поділились у телеграм-каналі ҐРУНТ.

" target="_blank" rel="nofollow noopener">

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024