Мешканці Нововолинська зібрали кошти для дідуся, якого пограбували у День народження

21 Серпня 2022, 12:40
Мешканці Нововолинська зібрали кошти для дідуся, якого пограбували у День народження 728
Мешканці Нововолинська зібрали кошти для дідуся, якого пограбували у День народження

Нововолинці зібрали кошти для дідуся, якого пограбували у День народження. Ініціатива мала ціль повернути втрачені кошти – 1800 гривень, проте за перші хвилини сума значно перевищила заплановану.

Вирішили не закривати збір до ранку, адже ці кошти – це подарунок, повідомляє Нововолинськ інфо на своїй фейсбук-сторінці.

Загалом вдалося зібрати понад 11 тисяч гривень. Навіть 5 гривень мали значення! Але найбільше  вразила сума 4 000 гривень

Володимир Євгенович розповів, що купить собі нову вудочку, адже обожнює рибалку. Та й гроші для нього важливі, адже вдома – дружина після операції, яка потребує постійного лікування. 

«Ми навмисне вирішили віддати кошти готівкою і не давали особисту картку дідуся, бо хвилювалися. Адже шахраї вміють виманювати кошти. На жаль, таких ситуацій безліч», – йдеться в дописі.

Також чоловік поділився, що забув окуляри й попросив молодого чоловіка допомогти зняти гроші з банкомата. Грабіжник скористався довірою, удав, що допомагає, а потім відштовхнув дідуся, забрав гроші та втік.

Після публікації відео, яке надала поліція, читачів дуже обурила ця неприємна подія. І тому разом вирішили повернути втрачені кошти. 

«Дідусь отримав вітання від мешканців Нововолинська. Прийшовши додому, зателефонував нам і ще раз подякувати. Казав, що дружина не повірила. Та й сам не відразу зрозумів, що відбувається», – діляться в повідомленні. 

До речі, Володимир Євгенович працює двірником. Каже, що дуже любить свою роботу. Бо місто має бути чистим. 

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39