Нелегальна трудова міграція, торгівля людьми: про що розповідали в Іваничівському центрі зайнятості

18 Січня 2018, 14:40
2567

В Іваничівському районному центрі зайнятості 18 січня 2018 року було проведено семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці» під закликом «Живи та працюй в Україні».

Зміст та тематика заходу були присвячені застереженню шукачів роботи від шахрайства при працевлаштуванні, - повідомляє Алла Мадяр,провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Іваничівського РЦЗ.

Під час семінару було розкрито поняття «торгівля людьми» та якими шляхами особи можуть потрапити до такої ситуації. Під час зустрічі відбулось обговорення ризиків, які існують під час нелегального працевлаштування. Також учасники були проінформовані щодо кроків безпеки яких потрібно дотримуватись при працевлаштуванні за кордоном . Запропоновано ще раз переглянути реєстр вакансій за якими можна працевлаштуватися в регіоні та почувати себе безпечно та захищено.

В центрі зайнятості переконані, що саме такі тематичні заходи мають проводитися з метою забезпечення всебічної, своєчасної, доступної та достовірної інформації стосовно існування і розповсюдження проблеми торгівлі людьми в Україні та за кордоном, основних причин потрапляння людини до ситуації торгівлі людьми, ознак небезпеки, ризикової поведінки та способів уникнення таких ситуацій.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром