Повернувся додому: військовий з Нововолинська зробив сюрприз для родини

26 Липня 2022, 15:30
Повернувся додому: військовий з Нововолинська зробив сюрприз для родини 1469
Повернувся додому: військовий з Нововолинська зробив сюрприз для родини

Михайло – військовослужбовець з Нововолинська, який стоїть на захисті наших кордонів. За довгих п‘ять місяців він вперше приїхав додому – до своєї дружини та дітей.

Чоловік не попередив рідних про приїзд. Зворушливий момент зустрічі зняв оператор з Нововолинська Степан Заянчковський.

Дорогою додому він розповідає, що в місті його чекає одна сім‘я – це дружина та дітки, а на фронті інша – названа сім‘я, з якими пліч-о-пліч провели ці довгі та нелегкі місяці. Переживає за кожного з них, адже розуміє, що в будь-який момент когось може не стати, але й рідних дуже хочеться побачити.

Зв‘язку на фронті немає, проте є Starlink від Ілона Маска. Завдяки йому захисники мають можливість говорити по відео. Кожного вечора Михайло розмовляє з рідними. У чоловіка троє діток: старшій виповнилось 13 років, середньому – 4 роки, а наймолодшій донечці – 2 рочки. Зізнається, що хочеться зробити сюрприз, порадувати їх своєю присутністю.

Військовий вирішив закарбувати момент зустрічі, щоб пам‘ятали, як все було.

«У кожного з наших захисників є дві сім'ї… Одна, яка чекає вдома, за яку воюєш і до якої завжди мрієш повернутися з перемогою. Інша – та, з якою зараз пліч-о-пліч на війні...», – йдеться в дописі автора відео.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024