Центр зайнятості та Павлівська ОТГ: співпраця триває

12 Січня 2018, 10:32
5235

В рамках співпраці з Павлівською об’єднаною територіальною громадою директор Іваничівського районного центру зайнятості Гарік Татоян провів робочу зустріч із начальником відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та містобудування Оксаною Стасюк.

На зустрічі, яка відбулася 11 січня, говорили про розробку Програми зайнятості населення. Гарік Татоян надав методичну допомогу з питань формування нової Програми зайнятості населення. На сесію, що відбудеться в лютому, у регламент внесено питання прийняття Програми зайнятості населення сільської ради на 2018-2022 роки, - йдеться на сторінці центру зайнятості у Фейсбук.

Також під час розмови обговорили перспективи розвитку громади, економічні, соціальні їх аспекти. Щодо роботи центру зайнятості, то першочергово порушили питання створення нових робочих місць в громаді, розвитку підприємництва. 

Директор центру зайнятості ще раз наголосив, що на сьогодні служба зайнятості є сервісною установою, виконує соціальну функцію, постійно поліпшує обслуговування населення і роботодавців та завжди готова до конструктивної взаємодії на ринку праці. Сподіваємося, що існуючий досвід роботи та подальша співпраця центру зайнятості та ОТГ дозволить вирішити проблемні питання, бо лише спільні зусилля та координація є запорукою вирішення питань соціальної захищеності громадян та подолання безробіття.

Отже, в результаті зустрічі присутні обговорили заходи програми, конкретизували окремі напрямки запропонованого наразі проекту, Гарік Татоян подякував за розуміння важливості співпраці служби зайнятості та територіальної громади.

Нагадаємо, днями в Іваничівському районному центрі зайнятості відбувся ярмарок для шукачів роботи з орієнтації на контрактну службу. 

Коментарі
12 Січня 2018, 20:55
Відділ містобудування в сільській раді? дуже смішно))) І все ж 40 чоловік в сільській раді могли б і самі центри зайнятості, інші відділи понастворювати, а не тільки угоди заключати з всіма районними структурами. Для чого тоді такі штати роздуті понавидумували?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024