Іваничівцям розповідали про переваги контрактної служби

11 Січня 2018, 11:00
2542

В Іваничівському районному центрі зайнятості 10 січня 2018 року відбувся ярмарок для шукачів роботи з орієнтації на контрактну службу. На захід запрошено начальника відділення забезпечення Іваничівського військомату - майора Володимира Лойка.

Володимир Ростиславович розповів про умови вступу на службу за контрактом в деталях проінформував присутніх про державне забезпечення котре гарантоване державою,а саме: гарантія стабільного грошового забезпечення; 
додаткові грошові виплати та винагороди (допомога на оздоровлення, підйомна допомога, матеріальна допомога для вирішення соціальних питань, тощо); вільний вибір місця та умов служби по всій території України, - розповідає Алла Мадяр, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Іваничівського РЦЗ.

Представник військкомату також розповів про інші переваги контрактної служби - можливість зробити кар’єру; якісне безкоштовне медичне обслуговування; можливість отримання заочної освіти під час служби; право на отримання заочної вищої освіти за рахунок Міністерства оборони після підписання другого контракту;щорічна відпустка від 30 днів, тривалість якої зростає зі збільшенням вислуги, крім щомісячного грошового забезпечення при вибутті у відпустку виплачується допомога на оздоровлення в такому ж розмірі; додаткові відпустки (для навчання, творчі,соціальні, інші згідно закону); право на отримання безкоштовного житла; право на пенсію після 25 років вислуги.

Учасники цієї зустрічі мали можливість обговорити умови вступу на контрактну службу, отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024