Іваничівщина: у День Соборності України мешканці району планують створити ланцюг єдності

09 Січня 2018, 10:17
2224

У минулий четвер відбулась робоча нарада під керівництвом голови райдержадміністрації Лілії Кревської де обговорювалося питання відзначення в районі Дня Соборності України.

Видано відповідне розпорядження голови районної державної адміністрації від «Про відзначення Дня Соборності України», яким затверджено план заходів, - повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Відтак, присутні запропонували заходи розпочати із ланцюга єдності по вулиці Грушевського, після чого в РД «Просвіта» відбудеться урочиста академія. Від учасників заходу буде покладено квіти до пам’ятних знаків борцям за свободу і незалежність України.

Окрім того, у закладах освіти району пройдуть тематичні уроки, виховні години, круглі столи, конференції. У закладах культури району відбудуться культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи. У бібліотеках - книжкові виставки, тематичні полиці, у музеї – експозиція, що висвітлює історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність. В храмах району відбудеться молитва за Україну.

На завершення наради голова РДА Лілія Кревська дала доручення навести належний благоустрій, святково оформити населенні пункти району з використанням державної символіки. Забезпечити у місцях проведення масових тематичних заходів охорони публічного порядку, дотримання вимог з безпеки дорожнього руху та медичного супроводу.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром