Поліція Нововолинська викрила двох шахраїв

08 Червня 2022, 13:13
Поліція Нововолинська викрила двох шахраїв 563
Поліція Нововолинська викрила двох шахраїв

У Нововолинську викрили двох шахраїв. Один із порушників незаконно заволодів телефоном неповнолітнього, інший – не розрахувався за замовлення у закладі та зник. 

 За скоєне їм загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області на своєму сайті.

Учора до поліції звернулася 34-річна мешканка Нововолинська. Жінка повідомила, що ошукали її неповнолітнього сина. Напередодні увечері візуально знайомий чоловік попросив у хлопця телефон, аби здійснити дзвінок, та заволодів ним.

Читайте також: Волинські підприємці отримали шахрайські листи

Під час оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили, що правопорушення вчинив 34-річний мешканець Благодатного.

Цього ж дня до правоохоронців надійшло повідомлення від співробітниці одного із закладів харчування міста. Невідомий чоловік зробив замовлення на суму близько 500 грн та не розрахувався. Завдяки відео з камер спостереження особу правопорушника вдалося оперативно встановити, це – раніше судимий 29-річний місцевий житель.

Читайте також: У мешканця Нововолинська вилучили зброю та наркотики

За обома фактами відомості зареєстрували у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024