Іваничі: мешканців селища знайомили з вільними вакансіями

05 Січня 2018, 14:03
2580

Спеціалісти Іваничівського районного центру зайнятості днями провели змістовну інформаційно-роз’яснювальну роботу, прямо посеред селища.

«Живи і працюй в Україні!» – під таким гаслом фахівці відділу взаємодії з роботодавцями на місцевому речовому ринку, що знаходиться по вулиці Незалежності в смт.Іваничі, ознайомили жителів району із актуальними вакансіями. А вибір місця проведення обумовлений тим, що саме послугами ринку користується велика кількість людей, багато з яких тимчасово повернулися на різдвяні свята до рідних домівок, - повідомляють у районному центрі зайнятості.

Спеціалісти служби зайнятості проінформували щодо умов праці, розмірів заробітних плат та соціальних гарантій. Окрім того, громадян проконсультували щодо послуг служби зайнятості. Вони дізналися про можливість проходження безробітними професійного навчання за сприяння служби зайнятості, про нові сервісні послуги служби зайнятості, інформацією про інтернет-ресурси, де розміщено актуальні вакансії.

Ті, хто перебував у той час на ринку отримали більше тридцяти пропозицій роботи. Місцевим роботодавцям, зокрема, потрібні продавець продовольчих товарів, оператор заправних станцій, кухар, обвалювальник м’яса, екскаваторник, фельдшер, слюсар-сантехнік, майстер лісу, бухгалтер, начальник відділу поштового зв’язку та ін.

За результатом заходу, п’ять зацікавлених роботою осіб, скеровано безпосередньо до роботодавців для співбесіди та подальшого працевлаштування.

Фахівці центру зайнятості надали бажаючим консультації щодо ефективного пошуку роботи, послуг служби зайнятості. Громадяни охоче брали листівки з собою – своїм друзям, родичам, сусідам.

Коментарі
06 Січня 2018, 20:52
Справді «вільна вакансія»?? З яких то пір?<br/>Ще журналістами називаєтесь!<br/>І так зрозуміло, що «вакансія» то вільне місце праці!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024