На війні Павлівщина втратила двох захисників

24 Травня 2022, 12:53
На війні Павлівщина втратила двох захисників 909
На війні Павлівщина втратила двох захисників

Гірка звістка надійшла в Павлівську територіальну громаду. На виконанні бойових завдань в боротьбі з російським окупантом загинуло двоє Героїв.

Про це повідомляють на сайті громади.

Піварчук Тарас, 1983 року народження, мешканець села Павлівка, голова ГО «Варта Порядку Павлівщини». В Героя залишилася дружина і  четверо дітей, три синочка та донечка.

Піварчук Тарас
Піварчук Тарас

Читайте також: Мешканця Іваничів, який зник п’ять місяців тому, знайшли мертвим

Дяков Валерій, 1964 року народження, уродженець села Топилище, з 1987 року жив та працював в місті Луцьку. Залишилась дружина, дві доньки та пятеро онуків.

Дяков Валерій
Дяков Валерій

«Не віриться… Йдуть у засвіти найкращі з життя… Натомість вони стають нашою історією, героїчною пам’яттю і вічним болем. Павлівська сільська рада, виконавчий комітет, уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття сім’ям, рідним та близьким, друзям з приводу передчасної смерті наших захисників та розділяють їх горе. Герої не вмирають! Вічна пам'ять!!! Слава Україні! Смерть ворогам!», – йдеться у повідомленні.

Про дату та час зустрічі загиблих Героїв,  а також про місце і час проведення поховань повідомлять додатково, слідкуйте за новинами на сайті та сторінці громади у фейсбуці.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39