Де у Нововолинську здобути професію «Перукар»

13 Травня 2022, 16:46
Дипломована перукарка 924
Дипломована перукарка

Нововолинський центр професійно-технічної освіти – сучасний навчальний заклад, де молодь здобуває міцні знання та високу кваліфікацію. 

Про це пише Наше місто на своїй сторінці у фейсбуці

Заклад розміщений у  селі Будятичі, що на околиці Нововолинська

В Центрі модернізовані навчальні кабінети, лабораторії, майстерні, створені два навчально-практичні центри. В одному з яких здійснюється, підготовка з професії «Перукар». Заклад освіти – багаторічний переможець престижних міжнародних виставок «Сучасні заклади освіти».

Тут проводять ретельну  підготовку до державних атестацій та кваліфікаційних іспитів.  Працюють консультаційні пункти, предметні гуртки, проводять додаткові заняття для учнів.      Є можливість для вступу у виш.

Навчальний процес
Навчальний процес

У навчальній перукарні «Салончик» встановили сучасне обладнання та надають різні види перукарських послуг. Майстри та учні беруть участь у  конкурсах, де демонструють свої вміння, вдосконалюють майстерність.

Нововолинський Центр професійно-технічної освіти орієнтований на європейські стандарти та співпрацює з закладами освіти Естонії та Польщі.

Читайте також: Повідомили про вакансії у Нововолинській громаді

Завдяки відмінній професійно-практичній підготовці, учнів центру беруть на практику провідні підприємства, а згодом – і на роботу.

У закладі освіти діє молодіжний простір «ПораДій». Налагоджена співпраця з громадською організацією Молодіжний ресурсний центр «Нові крила». Функціонують гуртки художньої самодіяльності та художньо-естетичного напрямку, спортивні секції.

Учням безкоштовно надають гуртожиток. Виплачують академічну та соціальну стипендію. Проводять виплати дітям-сиротам та дітям, позбавленим піклування. Учнів забезпечують літературою та доступом до мережі Інтернет, харчують, обслуговують в медичному пункті.

«Якби була можливість навчатися ще в нашому Центрі, я би охоче це зробила», – сказала випускниця закладу.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024