Поради іваничівцям: як боротися із післясвятковим похміллям

01 Січня 2018, 15:50
1303

Неприємні симптоми, що виникли після бурхливого застілля і надмірного вживання алкогольних напоїв, прийнято називати похміллям.

Найчастіше воно супроводжується різкою головним болем, нудотою, іноді викликає жар і озноб.

Похмілля з медичної точки зору є реакцією організму на отруєння алкогольними напоями.

Отже, для того щоб відповісти на питання, як правильно оновлювати організм ми підібрали найпоширеніші способи:

Організм людини яка мало випиває в повсякденному житті, вранці при одному тільки згадці про алкоголь буде в буквальному сенсі вивертатися навиворіт, демонструючи своє ставлення до цього напою. Для нього це – отрута.

«Лікування алкоголем» необхідно тим, хто досить часто випиває, особливо якщо мова йде про алкоголіка. Для нього невелика доза алкоголю просто необхідна.

Найефективнішим спосібом при похміллі вважається- промивання шлунка. Іноді демонструє непогану ефективність і звичайний активоване вугілля з розрахунку 1 таблетки на кожні 10 кг ваги.

Звичайно, по закінченні певного проміжку часу організм і сам відновиться, розщепить всю отруту, але не варто нехтувати перевіреними засобами.

Якщо ж ви не знаєте, як правильно лікуватися, краще звернутися за допомогою до фахівців і скористатися методами традиційної медицини.

На даний момент існує досить спеціалізованих засобів, що полегшують стан хворого.

Важливо розуміти, що ні в якому разі не можна поєднувати використання медикаментів з алкоголем. Саме тому, якщо ви вже встигли похмелитися горілкою, забудьте про лікарські препарати.

Щодо народних способів, то треба визнати, що історія боротьби людства з алкоголем і негативними наслідками його вживання стара, як сам напій.

Пропонуємо найефективніші з них:

Кращого засобу, ніж кефір, вранці просто не знайти. Його можна замінити айраном.

Найбільшу ефективність також демонструють відвари ромашки, м'яти, розмарину, розторопші та кульбаби. Для приготування відвару слід заварити столову ложку трав'яного збору 0,5 літри окропу. Напій необхідно пити кожні півгодини.

Всього 5-7 крапель нашатирного спирту на склянку води допоможуть впоратися з наслідками бурхливої ночі.

Капустяний розсіл дозволить заповнити баланс рідини в організмі і в цілому поліпшить стан.

Будьте здорові, адже попереду різдв'яні свята.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39