Декомунізація у Нововолинську: планують перейменувати 30 вулиць

04 Травня 2022, 12:48
Брифінг з мером Нововолинська 651
Брифінг з мером Нововолинська

У Нововолинську відбулася пресконференція з мером Борисом Карпусом

Про це йдеться у його тг-каналі.

Обговорили такі теми:

Місто прийняло понад вісім тисяч переселенців. Наші установи продовжують роботу з ними. Видаємо довідки про статус ВПО, приймаємо заяви на соціальні виплати та допомогу між міжнародних організацій.

Займаємося декомунізацією. Працює комісія, є пропозиції щодо перейменування близько 30 вулиць. Мешканці також зможуть надати свої ідеї. Стежте за новинами.

Активно включилися в процес релокації бізнесу. Ведемо перемовини з підприємствами, університетами, які готові переїхати в Нововолинськ. Деякі вже працюють в місті.
Мій пріоритет – це створення нових робочих місць. А також сприяння нашим підприємствам у пошуку працівників.

Цього тижня відбудеться толока в парку на міському озері. Запрошую долучитися і разом попрацювати над благоустроєм міста.

При нагоді подякував усім волонтерам і організаціям. Зокрема, капелану Павлу Гаврилюку, Олександру Мазурку, Борису Бабійчуку, Нововолинськ Help, Карітас-Волинь, Нововолинськ Укриття, Волинь-Тил, Фаба і всім, хто докладає зусилля, наближаючи нашу Перемогу.

Було питання щодо недавнього неприємного інциденту за участі «волонтера» однієї з місцевих організацій. Служба безпеки оперативно спрацювала, шахрая затримали, він буде покараний. На жаль, такі випадки трапляються, і вони кидають тінь на всі волонтерські ініціативи. Впевнений, що ця ситуація стане уроком для тих, хто хотів наживатися на благодійності.

У неділю відбудуться заходи до Дня матері та Дня пам’яті та примирення. Благодійний аукціон, ярмарок і концерт. Виручені кошти будуть передані на потреби ЗСУ. Запрошую мешканців і гостей міста.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024