Переселенці з Київщищини подякували мешканцям Нововолинська за прихисток

03 Травня 2022, 08:00
Переселенці з Київщищини подякували мешканцям Нововолинська за прихисток 432
Переселенці з Київщищини подякували мешканцям Нововолинська за прихисток

Переселенці з міста Бородянки, що на Київщині створили розчулюючий допис в соцмережах, де дякували мешканцям та очільникам Нововолинської громади за прихисток.

Про це пишуть на сторінці Нововолинськ ІНФО у фейсбуці.

«Ваша підтримка, допомога щирість, гостинність в час, коли ми були на межі відчаю, допомогли нам не зламатися, повернули до життя. Окреме спасибі ліцею, який знаходиться вулиці Пирогова 1. Цей заклад прихистив нас на 55 днів. Ми приїхали групою 18 людей, серед яких була дев'ять діток, в закладі працюють неймовірні люди, які зробили все щоб ми мали умови близькі до наших домашніх», – йдеться у повідомленні.

Додають, що щиро дякують неймовірній жінці, матері – директорці пані Інні, завгоспу пану Юрію, які недокладають сил, не жаліють свого вільного часу, турбуються про людей яких прихистили у своєму закладі. Весь колектив ліцею – це прекрасні чуйні люди, з великим серцем і любов'ю до ближнього!

«Дякуємо наші рідні ліцеїсти низький вам уклін, хай Бог береже вас і ваші родини! Ми їдемо до своєї рідної домівки, розбитої, пограбованої, але нескореної Бородянки, ніколи не забудемо цих тяжких, але в той час і щасливих 55 днів під вашою опікою», – додають мешканці Київщини.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39