«Волиньгаз Збут» нагадує клієнтам про завершення дії тарифу «Твій газ Рівномірний платіж»

28 Квітня 2022, 17:14
Газ 223
Газ

Дія тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» закінчується 30 квітня.

Про це своїх клієнтів інформує ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «Твій Газзбут».

1 травня підписників «рівномірного» тарифу автоматично переведуть на базовий тариф «Твій газ Річний».

До середини травня фахівці «Волиньгаз Збуту» надішлють клієнтам точну інформацію про баланс Особового рахунку. Якщо споживач використав більше газу, ніж у минулому опалювальному сезоні – потрібно буде оплатити різницю за ціною 7,99 гривні за куб. Якщо спожив менше газу – компанія поверне кошти на Особовий рахунок як переплату.

Для остаточного розрахунку дуже важливо, щоб споживач блакитного палива саме станом на 30 квітня зафіксував показники свого лічильника і передав їх оператору ГРМ.

«Ми отримуємо багато позитивних відгуків  про «рівномірний» тариф. Тому розробляємо подібну пропозицію на наступний газовий рік. Як тільки вона стане доступною, ми одразу проінформуємо своїх клієнтів, – каже директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Він додав, що зараз досить актуальне питання якою буде ціна газу з 1 травня 2022 року. Постачальники природного газу, так само як і споживачі, з нетерпінням очікують рішення влади щодо ціни на газ. Зі свого боку, компанія зробить усе можливе, щоб ціна газу не зросла.

Довідка: «Твій газ Рівномірний платіж» – тарифна пропозиція від ТОВ «Волиньгаз Збут». В рамках тарифу клієнт щомісяця платить однакову суму за газ, не зважаючи на фактичне споживання.

Розмір щомісячного платежу вираховується так: річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і ділиться на рівні частини.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39