Іваничі: про хід будівництва футбольного поля говорили на нараді в РДА

28 Грудня 2017, 12:15
Фото ілюстративне 4558
Фото ілюстративне

Про хід виконання будівництва футбольного поля зі штучним покриттям в Іваничівському районі обговорили вчора на нараді у голови райдержадміністрації Лілії Кревської з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільських голів.

Про це повідомляє сектор з питань інформаційної політики РДА. 

З інформацією про хід будівництва виступив завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації Анатолій Семерей.

- Відповідно «Районної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки» затвердженої розпорядженням заступника голови райдержадміністрації в районі розпочато будівництво футбольного поля із штучним покриттям. Укладено прямий договір без застосування електронної системи «Prozorro» на проведення робіт по реконструкції спортивного майданчика за адресою смт Іваничі вул. Незалежності, 47 на суму 700 тис. грн. з ФОП Рудюком В.П.

Виготовлена проектно-кошторисна документація від ТОВ «АРХІТЕКТ» м. Луцьк на суму 10 тисяч 641 гривня.

Укладено також договір з інженером технічного нагляду, який перевіряє відповідність виконаних будівельно-монтажних робіт, конструкцій, матеріалів, дотримання вимог державних стандартів, будівельних норм і правил, технічних умов та інших нормативних документів.

Завершена робота по встановленню поребриків, вивезенню піску, щебеню та відсіву, - зазначив під час виступу Анатолій Іванович.

 

Коментарі
29 Грудня 2017, 12:13
Дякуючи фракції "Свобода" в Волинській облраді,котра виділила кошти на реалізацію цього проекту.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024