В Іваничах перевірили сім'ї, що пребувають в складних життєвих обставинах

17 Квітня 2022, 13:21
В Іваничах перевірили сім'ї, що пребувають в складних життєвих обставинах 690
В Іваничах перевірили сім'ї, що пребувають в складних життєвих обставинах

Працівники служби у справах дітей, фахівець із соціальної роботи селищної ради та офіцер громади провели профілактичний рейд на території Іваничів, сіл Древині, Мишів, Соснина.

Подія відбулася 14 квітня. Про це пишуть на сторінці Іваничівської селищної ради.

Мета заходу: створити належні умови та підтримка сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, захист прав дітей у таких сім’ях, запобігання безпритульності, та неналежному догляді, профілактики правопорушенням серед неповнолітніх.

В ході рейду обстежили умови проживання 18 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та проживають у  шести сім’ях. 

У батьків не виявили алкогольне сп’яніння, умови проживання дітей – задовільні, продукти харчування – є. Визначили потребу  у видах допомоги кожній із таких сімей для забезпечення потреб дітей. 

Під час проведення заходу виявили неповнолітню дитину, яка залишила місце постійного проживання, вжили заходи щодо її повернення в біологічну родину. Батьків попередили про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

За результатами інспектування сімей склали акти обстеження умов їх проживання, з батьками та дітьми провели профілактично-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил безпеки в умовах воєнного стану, ознайомили з правилами перетину державного кордону.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024