Іваничі: обрали заступника селищного голови

26 Грудня 2017, 14:03
2055

Екс-голова Іваничівської райдержадміністрації Віктор Березюк став заступником селищного голови Федора Войтюка.

Це відбулося  22 грудня на черговій сесії селищної ради, - повідомляє БУГ.

Формуючи штат новоствореної Іваничівської селищної громади, її голова Федір Войтюк запропонував депутатам підтримати кандидатуру Віктора Березюка на посаду заступника з гуманітарних питань.

Віктор Березюк ознайомив присутніх зі своєю біографією. Чоловік 1962 року народження, народився у Старій Вижівці. З 1965 року разом із сім’єю переїхав у Іваничі і до сьогодні проживає в селищі. Вчився в Іваничівській школі №1, а після її закінчення вступив в Уманський сільськогосподарський інститут на економічний факультет, де проходив навчання за направленням місцевого господарства.

Після закінчення вузу, повернувся у це господарство працювати. Роботу перервала служба в армії. Після демобілізації продовжив працювати в колгоспі на різних роботах: від економіста – нормувальника до заступника голови.

У 1994-му році перейшов на роботу в Іваничівську районну державну адміністрацію, де обіймав різні посади: від начальника відділу соціально-економічного розвитку до голови адміністрації.

Останні роки працював в підприємницькій структурі.

Віктор Березюк повідомив також, що одружений, має двоє дітей. Син закінчив виш і працює, а донька після закінчення Національного медичного університету імені О.О. Богомольця проходить інтернатуру.

На запитання, які його плани на посаді заступника селищного голови, Віктор Березюк сказав:

- У першу чергу, вважаю, що повинні зберегти те, що маємо. Робити щось нове – дуже важко, а втратити те, що є – дуже легко. Потрібно розробити стратегію розвитку громади. На перше місце, однозначно, треба ставити ремонт доріг, друге питання це – енергозбереження. А далі – ваша ініціатива: що ви намітите, те будемо робити. Основне, щоб ті рішення співпадали з фінансовими можливостями. Будь-які соціальні питання можна вирішувати тоді, коли є фінансовий ресурс.

Віктор Березюк приступить до роботи уже з 2 січня 2018 року.






 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024