Іваничі: діткам, які потребують підтримки держави, влаштували особливе свято

19 Грудня 2017, 15:34
1694

У День Святого Миколая Чудотворця у районному домі «Просвіта» для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки держави влаштували свято.

Про це повідомляє сектор внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Розпочали захід теплими музичними вітаннями вихованці НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№1-гімназія» смт Іваничі.

Зі словами привітань до присутні звернулась голова райдержадміністрації Лілія Кревська:

- Дорогі діти! Шановні дорослі! Сердечно вітаю вас з Днем Святого Миколая Чудотворця. В цей день ми усі сподіваємось на диво, здійснення заповітних мрій котрі під силу лише йому.

Переконана, це свято дасть можливість нашим дітям повірити у казку і Боже благословення. Хай Святий Миколай завжди оберігає вас, дарує радість та надію. Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

А ще, Микола Чудотворець - покровителя воїнів. І сьогодні, у День Святого Миколая, ми усі молимось і просимо миру Україні, а також щоб він захистив вірних синів України, благословив їх на щасливе повернення до рідних домівок живими та здоровими!

У цей святковий день усім бажаю душевного спокою й родинного затишку. Хай Святий Микола освятить вас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи!, - зазначила Лілія Богданівна у своїй промові.

Після виступу очільник виконавчої гілки влади в районі Лілія Кревська разом із Святим Миколаєм вручили кожній дитині, а їх в районі 36, солодкі подарунки.

Продовженням свята стала чудова казка «На радість усім дітям Миколай іде по світу», яку підготували працівники РД «Просвіта», танці та ігри.

На завершення заходу усіх запрошених дітей частували смачним святковим обідом.




1







 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39